вторник, март 2, 2021
-3 °c
Skopje
6 ° вто
7 ° сре
7 ° чет

Бизнис форум: Македонија добра бизнис дестинација за германските инвеститори

Германските бизнисмени треба да ги искористат можностите за инвестирање што ги нуди Македонија, порача потпретседателот на Хамбуршката стопанска комора Јенс Петер Брајтенгрос на денешниот бизнис форумот...

Прочитај повеќе
Страна 1758 од 1806 1 1.757 1.758 1.759 1.806