недела, април 18, 2021
5 °c
Skopje
10 ° нед
9 ° пон
9 ° вто

Интервју со проф. д-р Драгољуб Арсовски, претседател на Управен одбор на ТТК Банка АД Скопје – „Ефикасни и достапни и во услови на здравствена криза“

Влегуваме во “второ полувреме” од пандемијата Ковид -19. Ретко која од компаниите во текот на оваа здравствено-економска криза не е...

Прочитај повеќе

Виолета Николова: Македонската иновација PURECLOUD има примена во секоја средина каде постои проблем со загаденоста на воздухот

Како функционира овој уред, и кој е главниот бенефит од него? -Уредот PureCloud функционира како паметен преносен мониторинг систем за...

Прочитај повеќе

Перица Вичишки – моќта на нашите брендови како и посветеноста на вработените во „Атлантик Група“, ни помогна ефикасно да ја надминеме оваа криза!

Денар:Изминатите неколку месеци беа исклучително тешки како за бизнисите, така и за потенцијалните потрошувачи. Каков ефект имаше пандемијата над „Атлантик...

Прочитај повеќе

Интервју со Томе Талевски, сопственик на “Тргокожа Битола”- создаваме чевли од природна кожа со многу љубов и внимание!

Денар: Тргокожа Битола е македонска компанија која создава рачно изработени чевли и сандали, создадени од најквалитетна кожа и креирани со големо внимание,...

Прочитај повеќе

Дејан Мишковски – Gevino Wines со приказна за себе, посебно доживување, нешто кое што секој треба да го искуси!

Благодарение на Gevino Wines македонското вино денес е многу подостапно до македонскиот потрошувач. Овој наш вински бренд кој доаѓа од...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 10 1 2 10