петок, февруари 26, 2021
8 °c
Skopje
10 ° пет
5 ° саб
4 ° нед

Народната банка донесе Одлука за привремено ограничување на распределба и исплата на дивиденда на банките

Советот на Народната банка денес одржа редовна седница на којашто донесе Одлука за привремено ограничување на распределбата и исплатата на...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 1805 1 2 1.805