среда, март 3, 2021
2 °c
Skopje
7 ° сре
7 ° чет
6 ° пет

Највисока просечна плата во Словенија, најниска во Србија во регионот за 2015 година

Највисоката просечна плата за 2015 година во просторите на поранешна Југославија беше 1.004 евра исплаќана во Словенија, додека најниски примања, само...

Прочитај повеќе
Страна 2 од 8 1 2 3 8