вторник, април 20, 2021
11 °c
Skopje
9 ° вто
10 ° сре
10 ° чет

27 јануари 2021 година (среда), Свети Сава е неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 ...

Прочитај повеќе

Мнозинството Бугари и Срби сметаат дека запирањето на „Јужен поток“ ќе има негативно влијание врз економијата на нивните земји

Запирањето на проектот „Јужен поток“ ќе има негативно влијание врз економијата на земјите кои требаше да учествуваат во изградбата на ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 2 1 2