вторник, април 20, 2021
9 °c
Skopje
9 ° вто
10 ° сре
10 ° чет

Tag: модернизација

„Тутунски комбинат – Прилеп“ се модернизира, нуди испратнини за доброволно заминување од работа

„Тутунски комбинат – Прилеп“ влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност и модернизација на компанијата. ...

Прочитај повеќе

300 милони евра инвестирани во модернизација, развој и реконструкција на дистрибутивната мрежа

ЕВН Македонија обележува 10 години од работењето. Во изминатава деценија врвен приоритет на компанијата беше создавање на сигурен и стабилен ...

Прочитај повеќе

Македонскиот агро бизнис треба да се развива со инвестиции во модернизација, иновации и знаење

Над 200 претприемачи од агро бизнисот во Македонија- земјоделски производители, претпријатија од прехрамбено преработувачката дејност, откупни присуствуваа центри, добавувачи на ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 2 1 2