среда, февруари 24, 2021
9 °c
Skopje
7 ° сре
9 ° чет
11 ° пет

Tag: стечај

Народната банка поднесе кривична пријава против поранешни одговорни лица во Еуростандард за предизвикување стечај на банката

Народната банка информира дека до Јавното обвинителство има поднесено кривична пријава против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка АД Скопје, ...

Прочитај повеќе

Првото рочиште за стечајната постапка за „Еуростандард банка“ е закажано на 8 октомври

Стечајната постапка над должникот „Еуростандард банка“ АД Скопје му е доверена на стечајниот управник Душко Тодевски од Скопје. Првото рочиште ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 8 1 2 8