недела, февруари 28, 2021
9 °c
Skopje
3 ° нед
5 ° пон
6 ° вто

Tag: причини

„Економист“: Северна Македонија меѓу државите кои дадоа најмногу причини за среќа и оптимизам во 2019 година

Весникот „Економист“ ја вбројува нашата земја во државите кои дале најмногу причини за среќа и оптимизам во 2019 година. Во ...

Прочитај повеќе

Што попаметни тоа поопасни: Расте бројот на повреди поради користење мобилни телефони

Истражувањето неодамна објавено во магазинот "JAMA", покажа зголемување на повредите поврзани со мобилните телефони во последните 20 години. Студијата ги ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 11 1 2 11