петок, април 16, 2021
11 °c
Skopje
7 ° пет
11 ° саб
10 ° нед

Tag: доктор

Игор Андреев – прв доктор на науки по маркетинг и брендирање на градови

Проблематиката на маркетингот и брендирањето на градовите, чија  популарност драстично се зголеми со објавувањето на првото (американско) издание на капиталното ...

Прочитај повеќе
Страна 6 од 7 1 5 6 7