четврток, април 22, 2021
13 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Tag: добавувачи

Македонските добавувачи недоволно ги промовираат своите услуги и производи кај странските инвеститори

Македонските добавувачи да ги зголемат маркетинг активностите, да тропнат на вратата на секој странски инвеститор и да кажат што имаат да ...

Прочитај повеќе

Земјоделците и производителите од целиот свет заработуваат се помалку

Се повеќе се продлабочуваат разликите во приходите на производителите и дистрибутерите во прехранбениот синџир, алармира невладината организација „Oxfam“, цитирана од ...

Прочитај повеќе

Работна средба за подобрување на односите меѓу преработувачите и добавувачите на земјоделски производи

Во рамки на поддршката која Швајцарската програма за промоција на увозот ја обезбедува на Македонcката асоцијација на преработувачи денеска во ...

Прочитај повеќе