четврток, април 22, 2021
14 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Tag: аналитика

Аналитика: Јавното приватно партнерство да биде во инетерс на граѓаните а не само бизнис интерес

„Аналитика“ денес ги претстави заклучоците од истражувањето „Јавно приватно партнерство: проблеми и можности во Република Македонија Бојана М.Христовска ги нотираше ...

Прочитај повеќе

Истражување: “Анализа на локалните програми за енергетска ефикасност во Македонија – состојби, предизвици, решенија “

Овој труд подготвен од Ана Стојиловска, истражувач за енергетски прашања во тинк тенк организацијата Аналитика, имаше за цел утврдување на состојбата со ...

Прочитај повеќе