недела, мај 9, 2021
15 °c
Skopje
16 ° нед
17 ° пон
17 ° вто

По завршувањето на процесот на аквизиција на Комерцијална банка а.д. Белград НЛБ станува трета по големина банка во Србија според актива

Со денешното стекнување сопственост на 83,23% обични акции во Комерцијална банка а.д. Белград (КБ), НЛБ го направи последниот чекор во...

Прочитај повеќе

Во годинава што изминува општествената одговорност еден од главните фокуси на Халкбанк

Халкбанк перманентно дава поддршка на најразлични сегменти од секојдневниот живот. Ги поддржува спортот, културата, екологијата, а годинава кога пандемијата со...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 7 1 2 7