вторник, март 2, 2021
2 °c
Skopje
6 ° вто
7 ° сре
7 ° чет

Tag: шокови

Стрес тестовите кај банките покажаа дека имаат солиден капацитет за потенцијални шокови

Финансиската стабилност во земјава се задржа во текот на минатата година, при истовремено продлабочување на нивото на нефинансиско посредување, а ...

Прочитај повеќе