вторник, април 20, 2021
9 °c
Skopje
9 ° вто
10 ° сре
10 ° чет

Tag: трендови

Презентација на постигнувањата од Проектот „BIMcert“ за развивање програма за обуки во градежниот сектор

Достигнувањата на македонскиот градежен сектор во следењето на европските трендови во градежната индустрија во делот на енергетската ефикасност и одржливост ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 3 1 2 3