среда, април 21, 2021
11 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Tag: програма

Нова програма на Светска банка за поддршка на ранливите ученици и за зајакнување на наставниците во Северна Македонија

Новиот проект финансиран од Светска банка ќе  обезбеди поддршка за учениците во основното образование во Северна Македонија, вклучувајќи ги Ромите, ...

Прочитај повеќе

PowerUP – Програма за иновативни мали и средни претпријатија и start-up компании од Западен Балкан

Прилагодите го вашиот бизнис модел, изградете отпорност и зголемете го вашето присуство на пазарот! Дали сте иновативна компанија која бара ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 47 1 2 47