среда, декември 2, 2020
1 °c
Skopje
1 ° сре
4 ° чет
5 ° пет

Tag: претставена

Претставена Стратегијата за климатски промени на Град Скопје – „Отпорно Скопје“

Првата Стратегија за климатски промени на Град Скопје, насловена „Отпорно Скопје“,изработена од експерти и граѓани, беше промовирана денес. Стратегијата содржи ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 3 1 2 3