вторник, март 2, 2021
2 °c
Skopje
6 ° вто
7 ° сре
7 ° чет

Tag: новинар

Главниот уредник на виенскиот неделен весник Фалтер: Зад нападот стои албанец роден и израснат во Виена, неговите родители потекнуваат од Северна Македонија

Главниот уредник на виенското списание „Фалтер“, Флоријан Кленк, тврди дека зад нападот во Виена стои млад човек од Австрија со ...

Прочитај повеќе

ЗНМ и ССНМ: итни субвенции по вработен новинар/медиумски работник во висина на минимална плата или ослободување од плаќање придонеси

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) бараат од Владата на РСМ ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 2 1 2