среда, февруари 24, 2021
9 °c
Skopje
7 ° сре
9 ° чет
11 ° пет

Интерактивна мапа на Скопје со информации за достава на храна, намирници и лекови за време на полицискиот час

Град Скопје во соработка со GDI Skopje изработи интерактивна мапа за достава на храна, намирници и лекови за време на полицискиот час ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 3 1 2 3