вторник, април 20, 2021
11 °c
Skopje
9 ° вто
10 ° сре
10 ° чет

Казни за физичките лица кои тргуваат со хартии од вредност на странски пазари

Надлежните институции почнаа да преземаат мерки за откривање и казнување на физичките лица коишто неовластено тргуваат и вложуваат преку интернет-платформи ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 8 1 2 8