среда, февруари 24, 2021
9 °c
Skopje
7 ° сре
9 ° чет
11 ° пет

Tag: светска банка

Нова програма на Светска банка за поддршка на ранливите ученици и за зајакнување на наставниците во Северна Македонија

Новиот проект финансиран од Светска банка ќе  обезбеди поддршка за учениците во основното образование во Северна Македонија, вклучувајќи ги Ромите, ...

Прочитај повеќе