вторник, април 20, 2021
11 °c
Skopje
9 ° вто
10 ° сре
10 ° чет

27 јануари 2021 година (среда), Свети Сава е неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 ...

Прочитај повеќе

Пензиските друштва донираа пациент-монитори за Универзитетската клиника за инфективни болести

Трите пензиски друштва, Сава пензиско друштво, КБ Прво пензиско друштво и Триглав пензиско друштво,  донесоа заедничка одлука за пренамена на ...

Прочитај повеќе

„Информирај се паметно“ – едукативна кампања со информации за пензискиот систем

Правилното и навремено информирање на сегашните, но и идните пензиски осигуреници за функционирањето на пензискиот систем и работењето на пензиските ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 2 1 2