петок, февруари 26, 2021
8 °c
Skopje
10 ° пет
5 ° саб
4 ° нед

Tag: скопје

Во Македонија има повеќе од 1000 диви депонии, надлежните незаинтересирани за решавање на проблемот!

Проблемот со дивите депонии не само во главниот град, туку и насекаде низ Македонија останува нерешлива загадтка за локалните но ...

Прочитај повеќе

Јавните комунални претпријатија од Скопскиот регион „најзатворени“ за објавување резултати од работењето

Од 12 јавни комунални претпријатија, од Скопскиот регион, само две  имаат документ или кодекс на однесување или друг внатрешен акт ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 239 1 2 239