четврток, април 22, 2021
13 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Tag: негативност

Најголема епидемија на мали сипаници во државата Њујорк: Децата кои не се вакцинирани им се забранува да одат на јавни места

Во една област на државата Њујорк прогласена е вонредна состојба поради една од најголемите епидемии на мали сипанци во последните ...

Прочитај повеќе