вторник, март 2, 2021
-3 °c
Skopje
6 ° вто
7 ° сре
7 ° чет

Tag: интервју

Интервју со проф. д-р Драгољуб Арсовски, претседател на Управен одбор на ТТК Банка АД Скопје – „Ефикасни и достапни и во услови на здравствена криза“

Влегуваме во “второ полувреме” од пандемијата Ковид -19. Ретко која од компаниите во текот на оваа здравствено-економска криза не е ...

Прочитај повеќе

Мирчев за МИА: Ги пресретнуваме потребите на новото време, повик за будење на сите за дигитална трансформација

Довербата што постојано ја добиваме од нашите корисници ни говори дека во А1 гледаат доверлив партнер за сите услуги кои ...

Прочитај повеќе

Интервју со Г-дин Лукровски од Патриотското Здружение В’мбел Егеј

Господине Лукровски, Патриотското Здружение „В'мбел“ се појавува како рефлексија од потребата за здружување и обединување на Македонците со егејско/беломорско потекло. ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 16 1 2 16