среда, февруари 24, 2021
9 °c
Skopje
7 ° сре
9 ° чет
11 ° пет

ЕВН Македонија ја изгради првата фотонапонската централа од двострани панели во Македонија

Првата фотонапонска централа во земјата која истовремено произведува електрична енергија од сонцето и од одблесокот на светлината се инсталираше во ...

Прочитај повеќе

Информација до корисниците кои уплатиле за електрична енергија на денот за затворањето на Еуростандард банка

ЕВН Македонија ги известува своите корисници кои извршиле уплата за потрошена електрична енергија преку Еуростандард банка и Македонска пошта на ...

Прочитај повеќе

Фотоволтаични системи за бизнисите – сега подостапни преку услугата на ЕВН и кредитите на ПроКредит Банка

ЕВН и ПроКредит Банка започнуваат нова соработка преку која енергијата на сонцето станува подостапна за сите бизниси во државата. Отсега, ...

Прочитај повеќе

ЕВН Македонија продолжува со дигитализација на услугите: „Пријави состојба“ е најновата онлајн алатка на ЕВН за корисниците

ЕВН Македонија продолжува со дигитализација на своите услуги со воведување на нова услуга за онлајн пријавување на состојба на броило. ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 20 1 2 20