сабота, јануари 16, 2021
-3 °c
Skopje
-4 ° саб
-7 ° нед
-5 ° пон

Tag: ајнштајн

Capitol Mall и здружението Ајнштајн во мисија да ја подигнат јавната свест за дислексијата

Дислексијата е специфична состојба при која мозокот различно ги процесира пишаниот или говорениот јазик и создава потешкотии во читањето, пишувањето ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 2 1 2