среда, април 21, 2021
11 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Во храната која секојдневно ја јадеме пронајдена хемикалија која предизвикува рак

Европската агенција за безбедност на храната (ЕФСА) ги потврди претходните проценки втемелени на истражувањето врз животни според кои акриламидот во храната го ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 5 1 2 5