вторник, април 20, 2021
9 °c
Skopje
9 ° вто
10 ° сре
10 ° чет

Поддршка од 150 милиони денари за модернизација на земјоделството, преработка и маркетинг

Сто и педесет милиони денари ќе добијат финансиска поддршка земјоделците кои склучуваат договори со Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 19 1 2 19