недела, мај 9, 2021
15 °c
Skopje
15 ° нед
18 ° пон
16 ° вто

Значително подобрување на резултатите во вториот квартал на годината за ОКТА

Успешната имплементација на комерцијалната стратегија и стратегијата за работен капитал ја подобрија профитабилноста на ОКТА, истовремено и нејзината ликвидност, додека ...

Прочитај повеќе
Страна 2 од 19 1 2 3 19