среда, април 21, 2021
11 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Tag: редовен

Јордан Плевнеш избран за редовен член на Европската академија на науките, уметностите и книжевностите

Познатиот македонски писател со интернационално реноме Јордан Плевнеш едногласно е избран за редовен член на Европската академија на науките, уметностите ...

Прочитај повеќе