четврток, февруари 25, 2021
12 °c
Skopje
9 ° чет
11 ° пет
6 ° саб

Tag: пензии

Почнува волонтерска акција на МАПАС и пензиските друштва – волонтери ќе купуваат намирници за скопските пензионери

Започна волонтерската акција на МАПАС, пензиските друштва и волонтерите, во која од денес па се до 15 ноември годинава ќе ...

Прочитај повеќе

15 септември – Ден за пензиската свесност: Вториот и третиот пензиски столб продолжуваат да растат и во услови на Ковид криза

И покрај предизвиците што ги наметна Ковид-19 кризата, капитално финансираното пензиско осигурување кое е вториот сегмент според големината на активата ...

Прочитај повеќе

МАПАС од утре започнува со активности по повод 15 Септември – Ден за пензиската свесност

Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) по повод Денот за пензиската свесност – 15 Септември, започнува низа ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 9 1 2 9