среда, декември 2, 2020
1 °c
Skopje
1 ° сре
4 ° чет
5 ° пет

Tag: национална

Работилница во Народната банка: Ќе се подготвува Национална стратегија за поддршка на развојот на финтек-секторот

На иницијатива на Народната банка ќе се подготвува Национална стратегија за поддршка на развојот на финтек-секторот кај нас. Заради нејзино ...

Прочитај повеќе

Во Народната банка започнуваат активностите за подготовка на првата национална стратегија за финансиска едукација на популацијата

Народната банка е домаќин на првата официјална мисија, во рамки на проектот за техничка помош за финансиска едукација на Организацијата ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 9 1 2 9