четврток, април 22, 2021
14 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Tag: клима

Планетата Земја ја доживува декадата на загадување и уништување, а човештвото одбива да ја научи оваа лекција и продолжува „по старо“

Глобалното затоплување, загадување на водите, почвите и воздухот, сечата на шуми и претерано искористување на природните ресурси доведоа до работ ...

Прочитај повеќе

#ВозможноЕ – Вклучи се и следи го во ЖИВО првиот онлајн настан за амбициозна #КлиматскаАкцијаСега

Во организација на Програмата за развој на Обединетите Нации (UNDP), Министерството за животна средина и просторно планирање и платформата Климатски ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 13 1 2 13