среда, декември 8, 2021
28 °c
Skopje
18 ° пон
16 ° вто
15 ° сре

Tag: заваровалница

МАПАС издаде дозвола на Заваровалница Триглав ДД Љубљана за основање на на друштво за управување со задолжителни и доброволни пензиски фондови

Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување – МАПАС денеска издаде дозвола за основање на друштво за управување со ...

Прочитај повеќе

Триглав Осигурување АД, Скопје во 2013-та година го подобри своето работење во основната дејност

Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 7-ми април 2014-та година ги потврди ревидираните годишни извештаи за матичното ...

Прочитај повеќе
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00