недела, февруари 28, 2021
11 °c
Skopje
3 ° нед
5 ° пон
6 ° вто

Tag: еуростандард

Оштетени штедачи во „Еуростандард“: Фирми не плаќале рати за кредитите и немале покритие за нив

Здружението на оштетени штедачи на „Еуростандард банка“, повикувајќи се на извештајот од стечајниот управник, денеска преку соопштение информира дека на ...

Прочитај повеќе

ФОД досега исплатил близу 77% или 3.2 милијарди денари на депонентите на “Еуростандард банка”

Фондот за осигурување на депозити ја информира јавноста дека од почетокот на исплатата на обесштетувањето на депонентите на “Еуростандард банка” ...

Прочитај повеќе

Димитар Богов: Гувернерката ја донесе единствената исправна одлука за „Еуростандард банка” во дадената ситуација

Гувернерката ја донесе единствената исправна одлука за „Еуростандард банка” во дадената ситуација. Кога би бил на нејзиното место би ја ...

Прочитај повеќе

ФОД: Исплатата на обесштетувањето на депонентите на “Еуростандард банка” АД Скопје се одвива одлично и без поголеми пречки

Фондот за осигурување на депозити ја информира јавноста дека по двонеделен  период од почетокот на исплатата на обесштетувањето на депонентите ...

Прочитај повеќе

Фондот за осигурување на депозити на 15.09.2020 ќе започне со исплата на депонентите на “Еуростандард банка” АД

Фондот за осигурување на депозити ги информираме депонентите на “Еуростандард банка” АД во стечај со право на обесштетување и јавноста ...

Прочитај повеќе

Фондот за осигурување на депозити со појаснување до депонентите – физички лица на „Еуростандард банка“

"Ги информираме физичките лица-депоненти во „Еуростандард банка“ АД Скопје во стечај дека обесштетувањето на осигурениот износ на нивниот депозит до ...

Прочитај повеќе

Информација до корисниците кои уплатиле за електрична енергија на денот за затворањето на Еуростандард банка

ЕВН Македонија ги известува своите корисници кои извршиле уплата за потрошена електрична енергија преку Еуростандард банка и Македонска пошта на ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 3 1 2 3