среда, март 3, 2021
2 °c
Skopje
7 ° сре
7 ° чет
6 ° пет

Стефан Темелковски победник на натпреварот за социјални медиуми на ЕБОР за Северна Македонија

Стефан Темелковски, менаџер во денталната поликлиника „Дента Ес“ е победник на натпреварот за социјални медиуми во земјава кој беше организиран ...

Прочитај повеќе

ЕБОР и НЛБ Банка Скопје со здружени сили за поддршка на корпоративниот сектор и населението

Финансискиот пакет ќе ги поддржи конкурентноста и енергетската ефикасност Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) и НЛБ Банка Скопје ...

Прочитај повеќе

МОТ и ЕБОР ја советуваат Северна Македонија за пазарот на трудот по корона вирусот

За сериозниот удар на пандемијата потребна е голема државна интервенција Целта на препораките составени од заедничката работна група на Меѓународната ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 10 1 2 10