сабота, јануари 16, 2021
-2 °c
Skopje
-4 ° саб
-7 ° нед
-5 ° пон

Tag: антево

Подготовките на второто издание на Меѓународната манифестација „Антево перо“ во поодмината фаза

Подготовките на второто издание на Меѓународната поетско- културна манифестација „Анте Поповски- Антево перо“ се веќе во поодмината фаза. Покрај распишаниот ...

Прочитај повеќе

Конкурсот „АНТЕВО ПЕРО“ ги очекува вашите поетски ракописи

Организаторите на манифестацијата „АНТЕВО ПЕРО“ задоволни од динамиката на пристигнатите стихозбирки и извонредниот одглас на конкурсот Meѓународната поетско-културна манифестација „Анте ...

Прочитај повеќе