среда, 30 ноември 2022
ПочетнаСПОРТБИЗНајјака јапонска техника за слободен удар со „ринге, ринге раја“(ВИДЕО)

Најјака јапонска техника за слободен удар со „ринге, ринге раја“(ВИДЕО)

Досега сме виделе многу необични техники за изведување слободни удари, некогаш успешно, некогаш не, но од мечот на јапонските средни училишта ни доаѓа можеби најјакиот обид.

Средното училиште „Такагава Гакуен“ играше со „Сеирјо“ во „Сејапонскиот шампионат“ и стигна до 4:2 победа. Еден од головите е апсолутно неверојатен. Додека се изведува слободен удар од страната, другите напаѓачи се вртат во круг држејќи се за рацете по што истрчуваат на својата позиција.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП