четврток, април 22, 2021
14 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Tag: sopstvenost

Регионална конференција „Транспарентност на медиумската сопственост и спречување медиумска концентрација“

Концентрацијата на сопственоста на медиумите претставува сериозна закана за медиумскиот плурализам, кој, пак, е еден од основните услови за развојот ...

Прочитај повеќе

Објава за отуѓување земјиште наменето за изградба на хотелски комплекси и деловни простории во Центар

Министерството за транспорт и врски распиша објава за отуѓување градежно неизградено земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско ...

Прочитај повеќе

Доделени решенија за паричен надомест за скопските стечајци од фирми во државна сопственост

- Првите 700 невработени лица од Скопје кои поради приватизацијата на претпријатијата во доминантна сопственост на државата во периодот од ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 3 1 2 3