четврток, април 22, 2021
16 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Предлог: Македонска пошта да има екслузивно право за универзална услуга до 2017

Продолжување на ексклузивното право на АД Македонска пошта за обезбедување универзална услуга заедно со резервираните поштенски услуги до јануари 2017 ...

Прочитај повеќе

Барањата на приватните медиуми го одразуваат нивниот однос кон уметноста

Здружението Македонска музичка индустрија (ММИ) оценува дека барањата на националните трговски радиодифузни друштва и Здружението на приватни медиуми се штетни ...

Прочитај повеќе