четврток, април 22, 2021
14 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Регионална конференција „Транспарентност на медиумската сопственост и спречување медиумска концентрација“

Концентрацијата на сопственоста на медиумите претставува сериозна закана за медиумскиот плурализам, кој, пак, е еден од основните услови за развојот ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 6 1 2 6