среда, април 21, 2021
11 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Поддршка од 150 милиони денари за модернизација на земјоделството, преработка и маркетинг

Сто и педесет милиони денари ќе добијат финансиска поддршка земјоделците кои склучуваат договори со Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 17 1 2 17