среда, април 21, 2021
11 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Tag: почетен

Почетен состанок на проектот за намалување на емисиите на СО2 од транспортниот сектор

Mинистерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири се обрати на отворањето на почетниот состанок на проектот “Стабилизирање на ...

Прочитај повеќе