четврток, април 22, 2021
14 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Tag: интелектуална

Незири: Заштитата на интелектуалната сопственост е пресудна за правичен пристап на пазарот

Министерот за економија Беким Незири во четвртокот го презентираше Твининг проектот „Зајакнување на спроведувањето на правата од интелектуална сопственост“, спроведен ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 2 1 2