недела, 10 декември 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈАЗавршува проектот „Реформи во македонскиот даночен систем“

Завршува проектот „Реформи во македонскиот даночен систем“

Featured_taxes

Во ЕУ Инфоцентарот денеска ќе биде одбележано завршувањето на германско-македонскиот проект „Реформи во македонскиот даночен систем“, кој успешно се спроведуваше 16 години.

Проектот беше поддржан од Германското друштво за меѓународна соработка (ГИЗ) во соработка со Министерството за финансии на Република Македонија.

На настанот официјално ќе биде предаден Нацрт-законот за данок на додадена вредност на Министерството за финансии.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП