вторник, април 20, 2021
12 °c
Skopje
9 ° вто
10 ° сре
10 ° чет

Амбасадата на Швајцарија и „Алкалоид“ АД во партнерство реализираат обука за вработување млад кадар со средна стручна подготовка

Квалитетното образование и соодветната обука имаат клучна улога во регрутирањето кадар при процесот на вработување. Одговорноста е уште поголема доколку ...

Прочитај повеќе

Алкалоид доби сертификат за добра производна пракса од Казахстан

Македонската фармацевтска компанија „Алкалоид АД Скопје“ доби сертификат за сообразност со начелата на Добрата производна практика (GMP) од Република Казахстан. ...

Прочитај повеќе

„Алкалоид“ го надгради SAP системот со светски водечко решение за управување со човечките ресурси

„Алкалоид“ го надгради својот корпоративен систем со едно од најкомплексните и водечки решенија за управување со човечки ресурси во светски ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 3 1 2 3