среда, февруари 24, 2021
15 °c
Skopje
7 ° сре
9 ° чет
11 ° пет

Денеска инфо денови за ИПАРД 2 во Гостивар и Ростуше, еве и во кои други општини ќе биде караванот оваа недела

Со цел подобро информирање на граѓаните за поефикасно искористување на ИПАРД средствата, низ државата тековно се организираат инфо каравани од ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 3 1 2 3