среда, април 21, 2021
6 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Tag: бетон

Како сработи ДГ Бетон АД Скопје за периодот јануари-септември 2019 година

Остварените консолидирани вкупни приходи, заклучно со 30.09.2019година изнесуваат 917.832.133,00 денари. Kонсолидираните вкупни расходи, во период Јануари-Септември изнесуваат 903.087.430,00 денари. Заклучно ...

Прочитај повеќе

Градежништвото забавува – дали напукнува столбот кој го држи економскиот раст?

Градежништвото со се побавно темпо. Компаниите со значително послаби резултати годинава. Финансиските извештаи за првиот квартал покажуваат пад на приходите ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 2 1 2