недела, 29 јануари 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈАПрограма за реализација на Стратегијата за развој на енергетиката во Македонија

Програма за реализација на Стратегијата за развој на енергетиката во Македонија

energetika

Во Министерството за економија денеска ќе биде промовирана Програма за реализација на Стратегијата за развој на енергетиката на Република Македонија за периодот 2013-2017 година.

Програмата ќе ја промовираат министерот за економија Ваљон Сарачини и претставниците на Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ).

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП