3 март, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАСтаврески официјално ќе го додели станот од наградната со фискални

Ставрески официјално ќе го додели станот од наградната со фискални

stan nagradna

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денеска официјално ќе го додели станот од последното извлекување од наградната игра “Фискална во рака, награди без мака“.

Добитникот на станот кој се наоѓа на булевар “Трета Македонска ударна бригада“ број 43, влез 3 беше извлечен во последното 13. коло од наградната игра „Фискална во рака, награда без мака“ кое се одржа на 29 декември 2014 година.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП